SOCIAL MEDIA ACADEMY

O Nás

Kdo Jsme

Společně budujeme silné základy pro vaši kariéru

Elite Social Media Academy je přední institucí, která se zaměřuje na poskytování vzdělávání v oblasti online marketingu.

Je pro nás důležité, aby každý student, který u nás studuje, získal reálnou představu o rychle se měnícím digitálním světě, a byl tak připraven čelit výzvám, které s sebou přináší současné i budoucí trendy sociálních médií.

Naším cílem a hnacím motorem je touha po vytváření nové generace profesionálů, kteří nejenže rozumějí současnému světu sociálních médií, ale také mají schopnost aktivně formovat jeho budoucí směr. Pro nás je nejdůležitější poskytnout vzdělání, které kombinuje nejnovější teoretické poznatky s praktickými dovednostmi, takže naši absolventi úspěšně dokončí studium s pocitem sebejistoty a připravenosti.

Posouváme hranice úspěchu

Naše hodnoty jsou zakotveny v excelenci, inovaci a osobním růstu našich studentů.

Naše mise je vybavit studenty porozuměním a praktickými dovednostmi, které potřebují k tomu, aby se stali lídry v oboru sociálních médií. Věříme, že důkladné vzdělání a neustálé zlepšování jsou klíčem k úspěchu v digitálním věku.

Naši vizi vidíme v tom, stát se uznávanou institucí, která definuje standardy vzdělání v oblasti sociálních médií. Aspirujeme na to, aby naši absolventi byli považováni za nejlepší odborníky v oboru, kteří tvarují budoucnost digitálního světa.

Naše hodnoty se opírají o integritu, inovaci a inspiraci. Zavazujeme se k transparentnosti, upřímnosti a etice ve všem, co děláme. Považujeme inovaci za hnací motor našeho úspěchu a neustále hledáme nové a kreativní způsoby, jak zlepšit zkušenosti našich studentů. 

Vaše budoucnost začíná zde

Staňte se lídry
v dynamickém světě marketingu